Fasadni in stenski sistemi z vgrajeno vizijo prihodnosti

Več o: TRIMO D.O.O. na:

V Trimu ustvarjamo učinkovite, estetske in trajnostne arhitekturne rešitve za ovoj zgradb. Verjamemo v visoko kakovostne, enostavne in varne rešitve po meri naših strank.

Trimo se je uveljavil kot eno od vodilnih evropskih podjetij, ki razvija izvirne in popolne rešitve za gradbene ovojnice (fasade in strehe), jeklene konstrukcije in modularne rešitve. Strokovnost, zanesljivost in usmerjenost v prihodnost so dejavniki, ki so Trimo ponesli po svetu.

Danes svoje proizvode in rešitve prodajamo pod lastno blagovno znamko v več kot 60 državah sveta. Vzpostavili smo prodajno mrežo v skoraj 30 državah. Trimov portfelj poslovnih partnerjev vključuje uveljavljena podjetja, kot so Airbus, Heathrow Airport, Nestle, Philips, DHL, Porsche, McLaren, Ikea, Prologis, Mercedes Benz, Coca-Cola in številna druga.

RAZIŠČITE FASADE IN STENE

V Trimove fasadne in stenske sisteme je vgrajena vizija prihodnosti. Možnost dinamičnih oblik, nove, zanimive perspektive ter kakovost materialov so nepogrešljivi elementi sodobne arhitekture. Trimovi fasadni in stenski sistemi se z izjemnimi tehničnimi lastnostmi in domišljeno izrazno govorico prilagajajo vaši viziji prostora.

OGNJEVARNE STREHE

Ognjevarne strehe Trimoterm so odlična rešitev za izvedbo streh z naklonom. Zaradi izjemnih tehničnih lastnosti ter celovitega nabora tehničnih rešitev in elementov omogočajo prilagajanje vsem zahtevam in tipom stavb.

Ognjevarni paneli Trimoterm SNV so odlična rešitev za strehe z naklonom, in sicer za poslovne stavbe, trgovske centre, kulturne ustanove in industrijske objekte. Zaradi njihove vsestranskosti so primerni za uporabo na fasadah, predelnih stenah in stropih.

MANJŠA PORABA ENERGIJE IN NIŽJI STROŠKI

Trimovi fasadni sistemi in rešitve zagotavljajo prenovljenim in novim stavbam visoko energetsko učinkovitost in bivalno ugodje v vseh vremenskih pogojih. Z odlično toplotno izolacijo ter zrakotesnostjo sten, fasad, streh in integriranih elementov, kot so okna in vrata, našim strankam pomagamo zmanjšati porabo in stroške energije ter emisije ogljikovega dioksida, hkrati pa omogočamo bivanje v toplotno prijetni in stabilni klimi.

Zaradi vrhunskih tehničnih rešitev, energetske učinkovitosti, kakovosti materialov in natančne prefabricirane izdelave montažnih elementov, se z uporabo Trimovih naprednih sistemov bistveno zmanjšajo potrebe po prenovi stavb v prihodnosti.

POSKRBITE ZA VARNOST

V urbanem okolju ljudje preživijo približno 90 odstotkov svojega življenja znotraj stavb. Zato želimo, da so te udobne in varne. Požarna varnost v stavbah je širok pojem, ki se nanaša na varovanje ljudi, živali in premoženja pa tudi na okolje – predvsem na uničujoče posledice ognja in smrtonosnega dima.

STROŠKOVNO IN ČASOVNO UČINKOVITE REŠITVE

Prefabricirana gradnja je v prvi vrsti visoko kakovostna rešitev, saj so elementi predhodno izdelani v nadzorovanem tovarniškem okolju, in ne na izpostavljenem gradbišču. Drugič pomeni učinkovito in hitro gradnjo, ki prihrani čas. Tretjič je stroškovno učinkovita rešitev, saj "je prihranek časa najhitrejši način za varčevanje denarja".

Trimovi prefabricirani elementi Trimoterm, Qbiss One in Qbiss Screen so izdelani s pomočjo najnovejše avtomatizirane in robotizirane tehnologije s posebnim poudarkom na oblikovanju detajlov in BIM-procesu. V več kot 95 odstotkih prefabrikacija elementov omogoča hitro in natančno montažo z do 40-odstotnim prihrankom časa v primerjavi s konvencionalno gradnjo večplastnih sestavljenih stenskih sistemov.

POVEČAJTE DONOSNOST INVESTICIJE

Uporaba Trimovih proizvodov in rešitev vam zagotavlja povečanje donosa investicije ROI (Return on Investment), saj vam mogoča prihranek stroškov, manj vzdrževanja in večjo hitrost gradnje.

PRIJETNO IN VARNO BIVALNO TER DELOVNO OKOLJE

Prijetno bivalno in delovno okolje je mogoče doseči z ustrezno temperaturo v notranjosti prostora, svežim zrakom brez škodljivih delcev, primerno naravno dnevno svetlobo, primerno zvočno zaščito ter požarno odpornostjo.

TUKAJ SMO, DA VAM POMAGAMO.

Trimo, d. o. o.
Prijateljeva cesta 12
8210 Trebnje