Največji ponudnik obnovljenih POSLOVNIH RAČUNALNIKOV na slovenskem trgu

Več o: BROWN BEAR TEAM D.O.O. na:

BBT.si velja za največjega in najbolj zanesljivega ponudnika obnovljenih POSLOVNIH računalnikov v Sloveniji, saj imamo vedno na zalogi več kot 1.000 kosov opreme, izključno najboljše kakovosti. Že več kot 18 let s svojo plemenito dejavnostjo obnove računalniške opreme skrbimo za okolje in trajnostno naravnanost. Vsi naši računalniki so tehnično pregledani ter obnovljeni in delujejo enako dobro kot novi. Ponosni smo na visoke standarde pri obnovi opreme, na lasten hiter in odziven servis ter strokovno podkovane svetovalce. Predsodek, da kupujete obnovljen računalnik je popolnoma odveč, saj je vsa oprema tehnično brezhibna, deluje kot nova in ima garancijo.

 

Zakaj kupiti obnovljen POSLOVNI računalnik BBT?

BBT POSLOVNI računalniki so zagotovilo za najvišjo kakovost in dolgo življenjsko dobo

 • POSLOVNA linija računalniške opreme je zelo draga in je ni moč najti na policah računalniških trgovin, večinoma se zaradi svojih prednosti uporablja v podjetjih.
 • BBT obnovljeni POSLOVNI računalniki imajo vgrajeno najvišjo možno kvaliteto opreme – to je POSLOVNA linja opreme, ki je namenjena večjim delovnim obremenitvam in deluje tišje, hitrejše in zanesljivejše.
 • POSLOVNA linija opreme ima kar 3-krat daljšo življenjsko dobo v primerjavi z računalniki za široko potrošnjo (to so računalniki, ki jih lahko vidite na policah rač. trgovin).
 • POSLOVNI računalniki so izjemno zmogljivi in zanesljivi, verjetnost okvar v primerjavi z računalniki za široko potrošnjo pa je kar za 10-krat manjša. Odlikuje jih stabilno in tiho delovanje. Ker pa so tudi tehnično drugače zasnovani, je bistveno manj pregrevanja in okvar matičnih plošč – od tu res dolga življenjska doba.

Ugodne cene, velika zaloga

 • Nakup obnovljenega POSLOVNEGA računalnika BBT je za vsakogar optimalna izbira, pa naj bo to za v pisarno ali za doma, saj za svoj denar dobite največ.
 • Obnovljeni POSLOVNI računalniki BBT so cenovno dostopni, večinoma lahko prihranite vsaj 50% od nakupa novega vrhunske kvalitete.
 • Velika zaloga vam omogoča izbiro opreme za popolnoma vse stopnje zahtevnosti uporabe. Cenovni razpon in tehnične lastnosti preverite na www.bbt.si ! 
 • Licenca za Windows operacijski sistem je všteta v ceno, kar pomeni, da vam ni potrebno kupovati operacijskega sistema, s čimer prihranite dodatnih 120 EUR.

V ugodno ceno všteta garancija in tehnična podpora

 • Za vse obnovljene POSLOVNE računalnike pri BBT.si dobite ob nakupu tudi 12-mesečno garancijo, z doplačilom pa jo lahko podaljšate tudi na 24 mesecev.
 • BBT.si vsem svojim kupcem nudi tehnično podporo preko telefona, kadar pa odprava, napake na takšen način ni možna, vam je na voljo hiter in odziven servis. Večino napak se odpravi v 48. urah.

Trajnostni nakup in ekološka odgovornost

 • Nakup obnovljenega POSLOVNEGA računalnika pomeni manj e odpadkov. Ker ni potrebno črpati surovin za izdelavo novega računalnika, imajo ti računalniki veliko dodano vrednost v skrbi za okolje.
 • Temeljiti testi, čiščenje, preverjanje stanja baterije in pregled vseh ostalih parametrov, ki omogočajo brezhibno delovanje smo v BBT-ju razvili sami z začetkom v letu 2004. Natančnost in strokovnost sta prioriteti v BBT-ju! Imamo najvišje standarde kontrole v Sloveniji.
 • Vsi obnovljeni POSLOVNI računalniki BBT so vrhunskega fizičnega izgleda z minimalnimi sledmi uporabe, saj so se uporabljali predvsem v pisarnah.
 • Če je potrebno dotrajane komponente zamenjamo, velikokrat pa se odločimo za nadgradnjo novih komponent kot so ssd diski in grafične kartice.

Najvišjo kakovost opreme in naše poslanstvo pri ozaveščanju pri skrbi za okolje je prepoznalo že  več kot 20.000 poslovnih strank, več kot 480 šolskih ustanov in več tisoč gospodinjstev kar je več kot dober dokaz, da je nakup obnovljenega POSLOVNEGA računalnika BBT popolnoma varen. Vabljeni, da se nam pridružite tudi vi!

 

BROWN BEAR TEAM d.o.o.

e naslov: prodaja@bbt.si

telefon: 01 56 22 668, 01 56 22 665