POGREBNE STORITVE, IVAN ROPOTAR S.P.

Več o: POGREBNE STORITVE, IVAN ROPOTAR S.P. na:

Iz ozadja tišine Vam neslišno ponujamo toplo dlan in pomoč pri urejanju vsega, kar je potrebno opraviti za pokojnikovo spoštljivo zadnjo pot.

Delujemo v domačem kraju in okolici, smo upravljalci pokopališč v občinah PREBOLD, TABOR, VRANSKO, ŠMARTNO V ROŽNI DOLINI, prav tako opravljamo pogrebne storitve na vseh pokopališčih na območju Občine Žalec, prav tako tudi na območju Zgornje savinjske doline, na območju celotne Slovenije, vršimo pa tudi prevoze iz tujine in v tujino Ko Vas doleti izguba bližnjega, smo Vam noč in dan na razpolago v naših poslovnih prostorih v Šempetru, dosegljivi smo na številkah:

03 700-14-85, 041 613 269, 041 748 904

Prav tako Vam omogočimo sprejem pogreba na Vašem domu, na razpolago smo tudi ob nedeljah in praznikih, neglede na uro in kraj.

Dovolite, da Vas razbremenimo odvečnih poti in skrbi, da se boste v miru in spokojno lahko posvetili spominu na Vaše najdražje in se pripravili na zadnje slovo.

Dogovorili se bomo o:

  • vrsti pogreba ( žarno ali klasično )
  • kraju, dnevu in uri pogrebne svečanosti
  • poslovitvi od pokojnika pred upepelitvijo
  • izbiri pogrebne opreme
  • petju oz. pevcih, izvajanju žalostink ob grobu na željeni instrument ali godbi na pihala, poslovilnem govoru, fotografiranju, objavah osmrtnic na radio ali časopisu, izpustu belega goloba....

V naši cvetličarni bomo po Vaših željah izdelali najlepše žalne aranžmaje - vence, ikebane, šopke...  in prisluhnili ostalim Vašim željam

Nudimo BREZPLAČNO OBJAVO OSMRTNICE na naši spletni strani,

Kot NOVOST K OSMRTNICAM pa tudi možnost, da v ŽALNO KNJIGO svojcem umrle osebe, ki ste jo poznali, izrazite besede sožalja, ali pa v slovo namenite kakšno lepo misel, verz. 

V želji, da bi bilo slovo od Vaših najdražjih lepo in nepozabno, smo

 Vam ves čas na voljo in ustrežemo vsem, še tako drobnim željam.       

POSTOPEK IZVEDBE

NAVODILA V PRIMERU SMRTI: 

Pokličete nas na eno izmed tel. številk, oglasite se lahko se lahko na našem naslovu, lahko pa vas obiščemo na vašem domu. 

Za naročilo pogreba potrebujemo:

  • osebni dokument pokojne-ga ( os. izkaznico, vozniško dovoljenje,..)
  • obleko za pokojnika ( spodnje perilo, ostalo...)
  • potni list v primeru prevoza v tujino
  • fotografijo (po želji)

Svojcem umrlega priporočamo, da se pred naročilom pogreba pogovorijo predvsem o tem, kakšen pogreb želijo, ali bo navzoč predstavnik verske skupnosti ( duhovnik ) ali ne. 

Spoštovani svojci! 

Vaša bolečina je tudi naša bolečina. V želji da Vam olajšamo najtežje trenutke Vašega življenja se bomo trudili in z Vašim zaupanjem organizirali pietetno in dostojno zadnje slovo. 

LAHKO NAS POKLIČETE KADARKOLI NA:

Tel.:   03 / 700 - 14 - 85,    

              041 / 613 - 269,

             041 / 748 - 904

 

ali pa nam pišete, zastavite vprašanje na:


E-mail: ivan.ropotar@gmail.com