Pomurske lekarne - točka zdravja

Več o: POMURSKE LEKARNE na:

S projektom Lepo pozdravljeni v Pomurskih lekarnah oskrbi dodajamo skrb, ki je temeljno poslanstvo lekarniškega farmacevta. V okviru projekta Vam v lekarnah in na spletu ponujamo celovito vsebinsko in dodatno storitveno podporo, in sicer:

  • veliko zanimivih in koristnih informacij o zdravju ter varovanju zdravja, ki so dosegljive na naši prenovljeni spletni strani na samostojnem sklopu TOČKA ZDRAVJA. Hkrati boste lahko na spletni strani lepopozdravljeni.si vsak trenutek spremljali naš projekt Lepo pozdravljeni, se oglasili z vprašanjem, dodali namig, se naročili na posvet ali samo uživali ob prebiranju že izdane knjižice Lepo pozdravljeni,
  • tematska predavanja,
  • celovite osebne posvete s farmacevtom o homeopatiji, pregledu uporabe zdravil, kroničnem venskem popuščanju, zdravem življenjskem slogu, hipertenziji, sladkorni bolezni ter astmi in KOPB,
  • kartico zvestobe Lepo pozdravljeni,
  • izvajanje meritev sladkorja in holesterola v krvi, merjenje krvnega tlaka in telesne mase ter merjenje venskega pretoka s pletizmografom,
  • tematske tedne v lekarnah, v katerih izpostavljamo aktualne teme glede na čas in Vas na vašo željo obširneje informiramo.

 

Glavni tematski sklopi TOČKE ZDRAVJA in njihove povezave:

1. ZDRAVILA

Tukaj najdete vsebine o pravilni uporabi zdravil, zdravilih brez recepta, zdravilih na recept, zdravilih v različnih življenjskih obdobjih.

2. PREHRANSKA DOPOLNILA

Tukaj najdete vsebine o antioksidantih, probiotikih, vitaminih in mineralih.

3. HOMEOPATIJA

Tukaj najdete vsebine o homeopatskem zdravljenju.

4. ZDRAVILNE RASTLINE IN GOBE

Tukaj najdete koristne informacije, kako si pomagati ohranjati zdravje z različnimi zdravilnimi rastlinami, pripravki ter izdelki iz zdravilnih rastlin in gob.

5. BOLEZNI

Tukaj najdete koristne vsebine in informacije o različnih boleznih in težavah, kot so boleznih dihal, kože, mišično-skeletnega sistema, prebavil in presnove, srca in ožilja, ter o alergijah, infekcijah in raznih nevroloških težavah.

6. SAMOZDRAVLJENJE 

To je največji in najobširnejši sklop Točke zdravja, kjer lahko najdete nasvete v naslednjih tematskih sklopih: bolečine, glivice, imunski sistem, krčne žile, hemoroidi, menopavza, moške težave, nega kože in las, oko in uho, nosečnost in otroci, prebava in hujšanje, prehlad in gripa, potovalna lekarna, sečila in ustna higiena.

7. ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG

Zadnji vsebinski sklop pa prinaša vsebine in nasvete o gibanju, stresu in tem, kako ga odpravljamo, zasvojenosti, zdravi prehrani ter skrbi za zdravo življenje nasploh.

Vabljeni, da nas spremljate tudi na YOU-TUBU:

 

Vabljeni tudi k všečkanju naših FB-kanalov:

lepo poZDRAVLJENI

Pomurske Lekarne

Obiščite nas na različnih lokacijah naših lekarn.