Popravilo ali menjava avtostekel za vsa vozila

Več o: AVTOSTEKLO D.O.O. na:

Poškodovano avtosteklo vam lahko popravimo ali zamenjamo ne glede na to, katero vozilo imate. Menjavo in popravilo opravljamo za vozila vseh znamk in modelov, za kakovost opravljenega dela pa jamčimo z neomejeno garancijo. Menjavo ali popravilo avtostekla opravimo kjerkoli želite. Pri nas lahko opravite tudi cenitev in administracijo z zavarovalnico.

Servis z mobilno enoto

Servis pri vas doma ali v službi? Vi se odločite, kje naj opravimo delo.

Zamenjava ali popravilo avtostekla lahko poteka v eni od naših poslovalnic ali na terenu. Naši serviserji vas bodo obiskali doma, v službi ali kje drugje in delo opravili enako kakovostno kot v naših poslovalnicah.

V resnici je vse zelo preprosto. Vse svoje vire usmerjamo v eno samo dejavnost, to je popravilo ali menjava avtostekla na vozilih vseh znamk ter modelov ne glede na starost, vi ste pa tisti, ki določite, kje bomo delo izpeljali. Namesto vas uredimo tudi prijavo in cenitev škode, v večini primerov brez obiska vaše zavarovalnice.

Pomembna je tudi hitrost vašega odziva

Na vsako poškodbo avtostekla se je treba hitro odzvati, da se ne razširi v razpoko. Hiter odziv pa ni pomemben samo za vas, ampak tudi za nas, ki si želimo kar najhitreje odpraviti vašo težavo in vas pri tem navdušiti.

Je potrebno popravilo ali menjava avtostekla? Svoj termin rezervirajte še danes. To lahko storite z mobilno enoto tukaj. Z mobilno enoto se pripeljemo kamorkoli na območju celotne Slovenije – k vam domov ali v službo. Lahko pa nas obiščete v eni izmed naših poslovalnic.

OPRAVIMO CENITEV IN ADMINISTRACIJO ZA ZAVAROVALNICO

Prihranimo vam obisk zavarovalnice

Rezervirajte termin za popravilo ali menjavo avtostekla, mi pa bomo namesto vas brezplačno uredili vso dokumentacijo z vašo zavarovalnico. Za odpravo težave vam zavarovalnice ni treba predhodno kontaktirati.

Za vso dokumentacijo poskrbimo mi

Sodelujemo z večino zavarovalnic v Sloveniji. Partnerstvo z zavarovalnicami nam omogoča, da opravimo prijavo in cenitev škode ter poskrbimo za vso dokumentacijo. Če vaše zavarovanje krije škodo na avtosteklih, bomo zamenjavo ali popravilo tega opravili brezplačno, to pa ne bo vplivalo na višino vaše premije ali na vaš zavarovalni bonus.

Poskrbimo za najboljši servis

Naši serviserji menjavo ali popravilo avtostekel opravijo strokovno in natančno ter po najvišjih standardih kakovosti in varnosti koncerna Belron®. Smo edini serviser avtomobilskih stekel v Sloveniji z IMI akreditacijo.

Ker imajo najboljša orodja in znanje, vam za kakovost opravljenega dela jamčimo z neomejeno garancijo.

Edinstvena neomejena garancija na popravilo avtostekel

Nudimo vam neomejeno garancijo na popravilo vetrobranskega stekla.

Kaj lahko storite, če opazite napake po popravilu? Po popravilu vetrobranskega stekla, se odpravljena poškodba ne sme več širiti ali povečati. Če se to vseeno zgodi, dobite pri novem vetrobranskem steklu povrnjen strošek predhodno opravljenega popravila. Če je stroške za popravilo vetrobranskega stekla krila vaša zavarovalnica, pa to za vas ne bo predstavljalo dodatnega stroška.

Edinstvena neomejena garancija na menjavo avtostekla

Dajemo vam neomejeno garancijo, da bo menjava avtostekel izpeljana strokovno in kakovostno. Vsak naš serviser opravi ekskluziven in obsežen trening v centru za usposabljanje s tehnično podporo oddelka Belron technical iz Belgije.

Pri nas uporabljamo samo avtostekla, izdelana po standardih originalnih proizvajalcev opreme (OEM, Original Equipment Manufacturer) vozil, ki jih dobimo od dobavitelja proizvajalca vašega vozila. Avtostekla so proizvedena na isti proizvodni liniji, pod enako specifikacijo in z enakim postopkom izdelave kot avtostekla prve vgradnje.

OBDRŽITE TOVARNIŠKO GARANCIJO VOZILA

Lahko ste popolnoma brez skrbi. S servisom pri našem podjetju vedno obdržite tovarniško garancijo vozila.

Pokličite naš klicni center

082 804 843

Delovni čas klicnega centra

ponedeljek-petek: od 7.00 do 17.00
sobota: od 8.00 do 12.00