Smo specialisti za mešanje barv in lakov, za različna področja uporabe, že več kot 30 let

Več o: ARA TRGOVSKO PODJETJE D.O.O., PETROVČE na:

  • Gradbeništvo (barve za notranje in zunanje stene)
  • Industrija (barve in laki za delovne stroje, tovorna vozila, pohištve, itd.)
  • Avtolaki (laki za vse svetovne blagovne znamke osebnih vozil)
  • Avtospreji

Barve v osnovi mešamo na podlagi prednastavljenih receptur, ki so aplicirane iz barvne karte. Naša največja prednost je ta, da vam lahko zmešamo takšno barvo, ki je ne boste našli v barvnih kartah. Izdelamo vam recepturo barve, ki bo unikatna in prilagojena vašim željam.

Polnjenje barvnega spreja

V naši fizični trgovini mešamo in polnimo spreje za različna področja uporabe. Poseben poudarek dajemo barvnim sprejem za avtomobile, saj lahko pri nas zmešamo prav vse barve. Z nami lahko prihranite tudi do 200€, če se držite predpisanih navodil za izvajanje postopka sanacije rje. Podroben brezplačni nasvet za uspešno sanacijo rje in reparature barve na vašem avtomobilu, vam bomo posredovali ob samem nakupu.

Cene polnjenih sprejev so gibljejo od 10-13€ za 400ml embalažo, s katero lahko prebarvamo cca 1m2 (površina enega blatnika ali enega odbijača).

Potrebno je vedeti da so materiali v sprejih enakovredni barvam, ki jih uporabljamo pri brizganju s pištolo, res pa je, da so manj gosti, zato je potrebno večkrat ponoviti postopek v horizontalni in vertikalni smeri, na razdalji 10 cm.
Občutek ,da ste delo opravili sami in prihranili veliko denarja pa je neprecenljiv.

O nas

ARA trgovsko podjetje je bilo ustanovljeno med prvimi specializirani trgovci na področju lakov in barv v Sloveniji. Na trgu smo že od leta 1990.

Smo specialisti pri prodaji barv, lakov, premazov, ometov in spremljajočega materiala (orodja, brusni material, delovna zaščita…), podprto z mešalnicami in strokovnim znanjem. Pomenu strokovnega znanja dajemo velik poudarek saj se zavedamo, da pravilna raba in uporaba naših materialov potencialnim kupcem omogoča ogromen prihranek na času in denarju.

Imamo pestro ponudbo barv različnih proizvajalcev ter različnih kvalitet: barv za zidove, barv za les , barv za kovino, fasadnih barve, barv za avtomobile in delovne stroje, lakov za parket , različnih vrst kitov in tesnilnih mas, polnimo pa tudi spraje za vsa področja rabe, v naši pestri ponudbi imamo tudi orodja in pribore za pleskarje, zidarje in avtoličarje, delovno zaščito za pleskarje…

S celovitim poslovnim pristopom in večletnimi izkušnjami želimo pomagati kupcem pri izbiri in uporabi sredstev za zaščito in dekoracijo vseh površin. Prihodnost prinaša obilo sprememb zato želimo biti ključni nosilci idej in novih poslovnih pristopov pri varovanja okolja.

Zavedamo se moči barv in njihovega vpliva na počutje in delovno vzdušje posameznika, zato želimo posredovati pridobljena znanja s področja psihologije barv ter zgraditi dolgoročne odnose s kupci, dobavitelji in investitorji.

Z našo strokovno pomočjo pri rabi in uporabi barv, lakov…, prihranite na času in denarju.

Več: www.ara-barve.si