Vodilni mediji in najnaprednejše oglaševalske rešitve

Več o: TSMEDIA, D.O.O. na:

TSmedia pod svojim okriljem združuje vodilni slovenski digitalni medij Siol.net, vstopno točko v slovenski splet najdi.si, poslovnega asistenta Bizi, edini uradni Telefonski imenik Slovenije, za katerega imamo edini v Sloveniji uradno podeljeno koncesijo, kontaktni center 1188, kjer je ravno tako na voljo kot koncesijska storitev imeniške službe v govorni obliki, in eno največjih mrež zunanjih digitalnih zaslonov v regiji. TSmedia pod blagovno znamko ADsolution ponuja tudi širok spekter produkcijskih storitev.

Podjetje TSmedia ima na trgu velik oglaševalski doseg:

 • Ponuja pojavnost z različnimi oglasnimi formati na spletnih medijih Siol.net, najdi.si, Bizi, itis.si.
 • Zunanji digitalni zasloni ponujajo inovativno, interaktivno, dinamično in stroškovno učinkovito oglaševanje.

 • Podatki na zahtevo omogočajo hitrejše in enostavnejše poslovanje za vsa podjetja B2B, mogoča je prilagoditev podatkov za različne CRM-sisteme.
 • S pomočjo direktne e-pošte boste povečali neposreden odziv potencialnih strank na svojo ponudbo.
 • Mogoča je organizacija nagradnih iger v medijih z največjim dosegom.          
 • ADsolution vam ponuja kreativne vsebinske rešitve in združuje ves spekter produkcijskih storitev, kot so video- in fotozgodbe, multimedijske vsebine, prenos dogodka v živo na različnih platformah, interakcija z uporabniki, pa tudi vsebinsko prilagojeno podstran, nove napredne možnosti, kot sta 360° in AR, prilagojene oblike oglaševanja na zunanjih digitalnih zaslonih in druge produkcijske storitve.

Uporabnike naših storitev razvajamo z naslednjo ponudbo:

 • Kakovostne in ažurne informacije so na voljo na spletnem mediju Siol.net, ki je dostopen na vseh platformah.
 • Vstopna točka v slovenski splet najdi.si ponuja raznolik pregled vsebin z različnih medijev, koristna orodja, natančen zemljevid Slovenije in je na voljo tudi kot mobilna aplikacija.
 • Bizi ponuja poslovne in finančne informacije ter širok nabor funkcionalnosti in storitev, ki so potrebne pri sprejemanju hitrih in pravih poslovnih odločitev.
 • Telefonski imenik Slovenije je edini univerzalni telefonski imenik v Sloveniji, ki ponuja tri različne izdaje: spletno, DVD in tiskano.
 • Zunanji digitalni zasloni po celi Sloveniji ponujajo raznoliko in uporabno vsebino za vse udeležence v prometu.
 • Na telefonski številki 1188 lahko 24 ur na dan in 365 dni v letu pridobite informacije o telefonski številki, naslovu in druge koristne kontaktne informacije.

V prihodnjih letih bomo osredotočeni na razvoj poslovanja, nišnih portalov in najsodobnejših platform ter na omogočanje najnaprednejših oglaševalskih rešitev in inovativnih informacijskih servisov. Svojo konkurenčno prednost bomo ohranjali z učinkovitimi razvojnimi rešitvami in močno digitalno prisotnostjo, kjer bomo usmerjeni predvsem v doseganje še večjega zadovoljstva uporabnikov naših storitev.

TSmedia, d. o. o.
e-naslov: info@tsmedia.si
Telefon: 01 473 00 10