Vodilni ponudnik Gaming in poslovnih računalnikov, monitorjev in računalniških komponent v Sloveniji

Več o: KOMPONENTKO, TRGOVINA Z RABLJENO RAČUNALNIŠKO OPREMO, D.O.O. na:

VODILNI PONUDNIK GAMING IN POSLOVNIH RAČUNALNIKOV, MONITORJEV IN RAČUNALNIŠKIH KOMPONENT V SLOVENIJI 

Odkrijte več na Komponentko.si

Na: TIS, BIZI, NAJDI.SI 

 

Računalniška trgovina Komponentko velja za prvo izbiro v Sloveniji za vrhunske gaming računalnike, poslovne računalnike, grafične kartice, gaming monitorje in ostalo računalniško opremo. Z več kot 1.000 izdelki vedno na zalogi, zagotavljamo izključno najboljšo kakovost in hitro izpolnitev naročila. Njihovo večletno poslanstvo je zagotavljanje najnovejše tehnologije in podpora trajnostni naravnanosti. Njihovi računalniki in oprema so tehnično izpopolnjeni in zagotavljajo vrhunsko izkušnjo. 

Zakaj izbrati računalniško trgovino Komponentko za vaš naslednji računalnik? 

Komponentko gaming in poslovni računalniki predstavljajo vrhunec tehnološke odličnosti, z dolgo življenjsko dobo in neprimerljivo zanesljivostjo. Naše napredne komponente in sistemi so zasnovani za intenzivno uporabo in zagotavljajo tiho, hitro ter stabilno delovanje. Prav tako ponujamo ugodne cene in možnost obročnega plačila za slovenske državljane ter tuje državljane s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Velika zaloga omogoča izbiro za vse potrebe, od gaminga do profesionalnih delovnih aplikacij. 

 

Pri nakupu novega računalnika ali drugega kosa računalniške opreme prodajte svoje stare komponente 

V podjetju Komponentko nudijo strankam edinstveno možnost, da svoje stare računalniške komponente, računalnike, prenosnike ter drugo vrsto zabavne elektronike, kot so PlayStation konzole, Xbox konzole, droni in podobno, prodajo po principu "staro za novo". Ta pristop strankam omogoča, da svoje zastarele ali nepotrebne naprave zamenjajo za novejše modele, pri čemer lahko občutno prihranijo pri stroških nakupa nove opreme. Komponentko s tem principom spodbuja recikliranje in ponovno uporabo elektronskih naprav, kar ne le da prispeva k zmanjšanju elektronskih odpadkov, ampak tudi omogoča strankam, da na ekonomičen in okolju prijazen način nadgradijo svojo tehnološko opremo. Ta iniciativa je odraz zavezanosti Komponentka k trajnostnemu razvoju in zadovoljstvu strank, saj stremijo k temu, da svojim strankam ponudijo fleksibilne rešitve, ki so hkrati prijazne do okolja in uporabnikovega proračuna. 

 

Računalniški servis Komponentko v Ljubljani – Hiter in ugoden servis računalnikov 

Računalniški servis Komponentko v Ljubljani stoji na čelu inovacij in učinkovitosti, ko gre za popravilo in vzdrževanje računalniške opreme. Znani so po svoji izjemni sposobnosti, da večino servisnih posegov opravijo v rekordnem času - znotraj 72 ur, kar je več kot štirikrat hitreje v primerjavi s povprečjem ostalih računalniških servisov. Ta hitrost ne vpliva na kakovost opravljenega dela, saj Komponentko za vse opravljene servise ponuja tudi jamstvo, kar strankam zagotavlja dodatno varnost in zaupanje v storitev. 

Odlikuje jih visoka stopnja odzivnosti; njihova ekipa strokovnjakov je vedno pripravljena prisluhniti strankam in hitro ukrepati, da se računalniške težave odpravijo čim prej. Razumevanje, da je za stranke čas izjemno dragocen, jih postavlja v sam vrh izbire za računalniški servis. 

 

Računalniško podjetje z najvišjo oceno strank na slovenskem trgu 

Vendar pa v Komponentku vedo, da hitrost ni edini ključ do zadovoljstva strank. Velik poudarek dajejo tudi osebnemu odnosu. Svojim strankam ne ponujajo zgolj storitev popravila, ampak izkušnjo, ki temelji na zaupanju in razumevanju. Za vsako individualno stranko si vzamejo potreben čas, da natančno obrazložijo naravo napake in svetujejo, kako se izogniti podobnim težavam v prihodnosti. Tak pristop ne le da izboljša uporabniško izkušnjo, ampak strankam tudi daje občutek vrednosti in pomembnosti. Imajo izjemno visoko oceno uporabnikov, in sicer 4.9/5, kar jih uvršča v sam vrh na slovenskem tržišču IT podjetij. 

Računalniški servis Komponentko v Ljubljani je zato več kot le mesto za popravilo računalnikov; je zanesljiv partner v digitalnem svetu, ki zagotavlja hiter, ugoden in predvsem kakovosten servis z osebnim pristopom. Njihova zavezanost k odličnosti in zadovoljstvu strank jih uvršča v sam vrh ponudnikov računalniških storitev v Sloveniji. 

 

Trajnostni nakup računalniške opreme in ekološka odgovornost 

Naša predanost kakovosti in trajnostnemu razvoju se odraža v možnosti odkupa vašega starega gaming računalnika po principu "staro za novo", s čimer podpiramo krožno gospodarstvo. Vsi naši izdelki so estetsko brezhibni in tehnično dovršeni, zagotavljamo pa tudi hiter in odziven servis ter strokovno svetovanje. 

Pridružite se več kot 20.000 zadovoljnim strankam, ki so prepoznale Komponentko kot zanesljivega partnerja v svetu računalništva. Za več informacij obiščite našo spletno stran Komponentko.si in odkrijte optimalno rešitev za svoje potrebe. 

 

Komponentko d.o.o. 

Email: info@komponentko.si 

Telefon: 030 755 005