Zobozdravstvo Lux Dental - z našo pomočjo do bolj zdravega in lepega nasmeha.

Več o: ZOBOZDRAVSTVENI CENTER LUX DENTAL D.O.O. na:

Zobozdravstveni center Lux Dental je pacientu prijazna in cenovno dostopna zobozdravstvena ordinacija z obsežnim izborom storitev in najsodobnejšo opremo za diagnostiko in zdravljenje zobozdravstvenih težav – vse na enem mestu, s čimer boste prihranili vaš čas, hkrati pa bili deležni celovite zobozdravstvene obravnave na enem mestu. Naše zobozdravstvo z najsodobnejšo zobozdravstveno opremo in kvalitetnimi materiali ter vrhunskim znanjem ustvarja brezskrben nasmeh in vam zagotavlja brezbolečinske posege ter s tem garantiramo, da je vsak strah povsem odveč. Zobozdravstveni center Lux Dental je zobozdravstvo oz. center, kjer se vsakemu posamezniku individualno posvetimo in mu namenimo vso pozornost ter prisluhnemo njegovim željam. Pri nas boste doživeli presenetljivo pozitivno zobozdravstveno izkušnjo in se z veseljem vračali nazaj v naše zobozdravstvo.

Estetsko zobozdravstvo

zalivke in poškodbe zob

Zdravljenje zob

zdravljenje korenin, granulom

Beljenje zob

s pomočjo folij in belilnega gela

Zobna protetika

Sodobna zobna protetika nima nič skupnega z babičino protezo v kozarcu. Današnja protetika je namreč popolnoma drugačna.

Implantologija

Zobni vsadki, ALL ON 4/6 fiksna zobna proteza na implantatih

Oralna kirurgija

Odstranitev modrostnih zob, dograditev kosti, apikotomija, podaljševanje klinične krone, prekrivanje odmika dlesni, reženjska operacija

Ortodontija

Nevidni zobni aparat, estetski zobni aparat, kovinski zobni aparat, lingvalni zobni aparat, snemljivi zobni aparat

Parodontologija

Zdravljenje parodontalne bolezni, bolezni podpornih struktur zoba - zobnega mesa (gingive), kosti in vlaken, ki zob vežejo na kost

Ustna higiena

Čiščenje zobnega kamna in oblog

Rentgensko slikanje zob

Slikanje zob nam prikaže sliko celotnega zobovja obeh čeljusti

 

PREDSTAVLJAMO NAŠE ZOBOZDRAVNIKE:

Zobozdravstveni center Lux Dental sestavljamo ekipa vrhunskih specialistov, kateri bomo poskrbeli za zdravje vaših zob in ustne votline z najsodobnejšo opremo, ki jo premore naše zobozdravstvo. Za zdravje vaših zob in ustne votline skrbimo s kvalitetnimi materiali in z vrhunskim znanjem, katerega stalno nadgrajujemo z izobraževanji doma in v tujini ter z dodatnimi specializacijami za zobozdravstvo. Za bleščeč nasmeh in lepše ter kvalitetnejše življenje bomo poskrbeli izkušeni zobozdravniki s čutom za sočloveka in vam narisali širok nasmeh na obraz. Če si želite kvalitetnih materialov in vrhunskih storitev, je zobozdravstveni center Lux Dental pravi za vas. Pri nas se boste počutili brezskrbno in sproščeno tako najmlajši kot tudi starejši, deležni pa boste popolne in individualne oskrbe. Naše poslanstvo je prisluhniti vašim željam in vam pomagati ter stkati zaupanja vreden odnos.

 

Imate tudi vi težave z zobmi in bi jih želeli urediti za vedno?

 

Najdete nas na treh lokacijah:

LJUBLJANA

MARIBOR

KRŠKO