Obrazec za vpis ali spremembo objave podatkov naročnika v Telefonskem imeniku Slovenije in drugih imenikih TSmedia

 
 

Obrazec za vpis ali spremembo podatkov v TIS in drugih imenikih TSmedia (.pdf, velikost 943 KB)

V primeru, da imate zahtevo za vpis ali spremembo večje količine podatkov, lahko kontaktirate naše strokovnjake za urejanje podatkov. Pošljite nam elektronsko sporočilo na imenik@tsmedia.si, in z veseljem vam bomo pomagali in poskrbeli za pravilno objavo vaših podatkov.

Prosimo, vpišite vaše osnovne kontaktne podatke, da vam bomo lahko poslali potrditev o vpisu

 
 
   
     

Naročnik se s podpisom ali elektronsko potrditvijo strinja s splošnimi pogoji o uporabi Telefonskega imenika Slovenije na raznih medijih, ki so objavljeni na http://www.tsmedia.si/splosni-pogoji/ o objavi njegovih kontaktnih in predstavitvenih podatkov v imeniških produktih založnika, zlasti TIS, Bizi, 1188 ter na zemljevidu najdi.si. Naročnik lahko kadarkoli zahteva, da se objava odstrani ali spremeni.

Izjava o obdelavi osebnih podatkov:

S podpisom ali elektronsko potrditvijo sem naročnik potrdil in soglašam, da se podatki iz zgornjega obrazca nanašajo izključno name in da ne gre za osebne podatke drugih oseb ter sem s tem dal osebno privolitev, da se ti podatki vključijo v Evidenco kontaktnih oseb pri kupcih oglasnega prostora ter Evidenco o uporabnikih in naročnikih spletne zbirke poslovnih podatkov Bizi, ki jo vodi TSmedia, d.o.o. S tem dajem osebno privolitev, da se ti podatki obdelujejo za namen zagotavljanja storitev uporabnika, vodenja evidence naročnikov spletnega imenika Bizi, izdajanje računov za opravljene storitve, zagotavljanja storitev uporabnika, za neposredno trženje oglasnega prostora po elektronski ali navadni pošti na navedeni e-poštni in poštni naslov in statistična raziskovanja. TSmedia, d.o.o. osebne podatke obdeluje in varuje skladno z določili ZVOP-1. TSmedia, d.o.o. bo osebne podatke obdelovala za čas trajanja pogodbenega razmerja.

Kontaktni podatki:
Telefon: 01 473 00 10 (vsak delovnik med 8:00 in 15:00 uro)
E-naslov: imenik@tsmedia.si