TIS na spletu
Spletni imenik
1
KORAK 1
2
KORAK 2
3
KORAK 3

Spletni imenik

Glavne prednosti

Prave in edine Rumene strani Tradicionalne Rumene strani, ki ponujajo, s privlačno grafiko zaznamovano, preprosto iskanje in izpis podatkov pravnih osebah, objavljenih v imeniku.
Bele strani za iskanje oseb Bele strani so v TIS-u na spletu objavljene ločeno zato, da v njih zlahka poiščemo kontaktne podatke vseh, v imeniku objavljenih, fizičnih oseb.
Iskanje po telefonski številki (NOVO!) za ločeno iskanje oseb in podjetij, da še bolj zlahka poiščemo kontaktne podatke vseh, v imeniku objavljenih podatkov
Lažje in preprostejše iskanje Številne možnosti in nastavitve iskanja, da kar najlažje najdemo tako fizične oseb kot tudi ponudnike storitev.
Modulski prikaz vsebin na naslovnici Vstopna stran z različnimi moduli v enem pogledu ponuja celovit in ažuren pregled informacij, ki zanimajo uporabnike: najbolj iskane dejavnosti, najbolj priljubljena iskanja, koristne in zanimive informacije, možnost registracije v okolje Moj iTIS.
Samostojen Zemljevid Slovenije z ločenim iskanjem Zemljevid omogoča vrsto iskanj (po krajih, ulicah, hišni številki, imenih, nazivih podjetij, dejavnostih) in številna uporabna orodja. Med najbolj priljubljenimi so načrtovanje poti in izračun potnih stroškov v orodju Potni nalog.
Izpis rezultatov iskanja z možnosti filtriranja Glede na iskalne kriterije TIS na spletu omogoča lastno prilagoditev izpisa rezultatov - najdene zapise je mogoče še dodatno filtrirati po regiji, kraju ali po dejavnosti in tako hitro omejiti število zapisov in najti želeni podatek.
Povezanost vsebin z družbenimi omrežji Vsebine v TIS na spletu je mogoče povezovati tudi z družbenimi omrežji - na voljo je več oglasnih možnosti.
Storitev Moj iTIS proti plačilu omogoča vrsto naprednih orodij in funkcionalnosti, med drugim shranjevanje iskanj, dodajanje podatkov podjetij in oseb v lastno kreirane skupine, urednikovanje podatkov, možnost ročnega dopisovanja opomb, pripomb in drugih želenih podatkov k posameznemu zapisu, izvoz podatkov za nadaljnjo obdelavo, npr. za nalepke, ovojnice ali v orodja MS Outlook/Office (Opomba: izvoz podatkov, npr. v Excel velja zgolj za podatke podjetij, ni pa na voljo za fizične osebe. Uporaba je omejena z zakonsko dovoljenim obsegom načina obdelave in vrste obdelanih podatkov - več na tej povezavi).
Med številnimi uporabnimi prednostmi storitve Moj iTIS so tudi personifikacija načina iskanja ali pa uporaba naprednih orodij na zemljevidu - npr. Potnega naloga.