TIS na spletu
Spletni imenik
1
KORAK 1
2
KORAK 2
3
KORAK 3

Spletni imenik

Nivoji dostopa

Telefonski imenik Slovenije na spletu (TIS na spletu) je prilagojen za različno zahtevne uporabnike TIS-a na spletu. Na voljo je v treh nivojih dostopa:

  Napredni uporabnik

Napredno iskanje omogoča uporabo vseh funkcionalnosti TIS-a na spletu. Med drugim je v tem najbolj naprednem nivoju mogoče iskanje po vrsto kriterijih, prilagodljiv izpis rezultatov, kjer lahko napredni uporabnik sortira rezultate glede na dejavnost, regijo ali kraj, tiskanje nalepk in ovojnic, tiskanje rezultatov, osebni imenik, izvoz podatkov zgolj pravnih oseb v druga okolja, npr. v CSV formatu, prikaz lokacije zadetka na zemljevidu, vključno z vsemi orodji, ki jih zemljevid ponuja. Lahko si ga natisnete, shranite na računalnik, na njem lahko poiščete opis poti za navigacijo do želenega cilja. Na zemljevidu naprednim uporabnikom omogočamo tudi izdelavo potnega naloga.
Napredni uporabnik postanete s sklenitvijo naročnine na TIS na spletu ali z naročilom na TIS na DVD-ju, v obliki naročnina na TIS na DVD.

Postanite napredni uporabnik

  Brezplačno registrirani uporabnik

Nivo brezplačno registriranega uporabnika omogoča iskanje po več kriterijih, izvoz izbranih podjetij v osebni imenik ali v Outlook, tiskanje rezultatov, možnost uporabe orodij na zemljevidu Slovenije (kot npr. prikaz lokacije iskanega na zemljevidu, tisk zemljevida, iskanje poti….). Omogočeno je omejevanje rezultatov po regiji, kraju ali dejavnosti.
Za dostop do nivoja brezplačno registriranega iskanja se je potrebno registrirati.

 Brezplačna registracija

  Gostujoči uporabnik

Enostavno iskanje po Telefonskem imeniku Slovenije omogoča enostavno iskanje in prikaz najdenih rezultatov. Možno je sortiranje le teh po dejavnosti, kraju in regiji. Enostavno iskanje omogoča tudi prikaz lokacije naročnika na zemljevidu Slovenije ter zelo omejen nabor orodij, npr. tisk rezultatov.