TIS na spletu
Spletni imenik
1
KORAK 1
2
KORAK 2
3
KORAK 3

Spletni imenik

Pogosta vprašanja in odgovori

Registracija TIS na spletu

Po prijavi v sistem in prvem iskanju, se registracijska številka shrani v t.i. "cookie" (oz. piškotek). V primeru, da "cookie" ali datoteko v sistemskem direktoriju pobrišete, je potrebna ponovna registracija. Registrirano stran je mogoče shraniti tudi z ukazom "favorites" (oz. priljubljene) med vaše pogosto uporabljane strani. Tipka je nameščena na strani "iskanje" v desnem spodnjem kotu.

Kako lahko uporabljam polno funkcionalnost - napredno iskanje na TIS na spletu?

 

Napredni uporabniki postanete tako, da se naročite na Telefonski imenik Slovenije na DVD-ju (TIS na DVD-ju) - ali pa se naročite na Telefonski imenik Slovenije na spletu itis.siol.net. (TIS na spletu).

 

Enkratni nakup TIS-a na DVD-ju ne omogoča naprednega iskanja v TIS-u na spletu. Če ste kupili TIS na DVD-ju - enkratni nakup, pa bi želeli postati naročnik na TIS na DVD-ju in tako pridobili možnost prijave v napredni nivo iskanje na TIS na spletu, pokličite brezplačno telefonsko številko 080 30 00 in sklenite naročnino.

 

Kakšna je razlika med naročnikom na TIS na spletu ter naročnikom na TIS na DVD-ju?

 

Naročniki na TIS na DVD-ju prejmejo Telefonski imenik Slovenije na DVD-ju 2-krat letno (ob vsakem izidu) in hkrati lahko uporabljajo vse funkcionalnosti TIS-a na spletu.

 

TIS na DVD-ju omogoča nekatere dodatne funkcionalnosti (tiskanje nalepk in ovojnic, okolje osebni imenik za shranjevanje in urejanje kontaktov,prenos podatkov pravnih oseb za nadaljnjo osebno uporabo…).

Zaradi dodatnih funkcionalnosti, ki jih omogoča izdaja TIS na DVD-ju in vrste medija na katerem ga distribuiramo, je naročnina na TIS na spletu ugodnejša. Razlikuje pa se tudi način plačila - naročniki na TIS na DVD-ju naročnino plačajo 2-krat letno (ob izidu vsake nove različice), naročniki na TIS na spletu pa naročnino poravnavajo mesečno, ali po novem tudi le vsakih šest ali celo le vsakih 12 mesecev.

 

Kakšna je razlika med brezplačnim registriranim uporabnikom in naročnikom na TIS na spletu?

Naročnina na TIS na spletu omogoča uporabo vseh funkcionalnosti TIS-a na spletu, medtem, ko Brezplačno registrirani uporabnik nima dostopa do vseh možnosti uporabe TIS-a na spletu. Največja razlika pa je v tem, da ima brezplačno registrirani uporabnik omejeno funkcionalnosti uporabe orodij v TIS-a na spletu. Brezplačno registrirani uporabniki ob prijavi sprejmejo tudi pogoje uporabe, ki med drugim vključujejo strinjanje s občasnim pošiljanjem relevantnih elektronskih oglasnih sporočil na njihov e-naslov. Napredni uporabnik na TIS na spletu pa lahko sam izbira, ali takšno oglasno pošte želi sprejemati, ali ne.

Kakšna je razlika med naročnikom na TIS na DVD-ju in enkratnim nakupom?

Enkratni nakup TIS-a na DVD-ju ne omogoča naprednega iskanja v TIS-u na spletu. Če ste kupili TIS na DVD-ju- enkratni nakup, pa bi želeli postati naročnik na TIS na DVD-ju in tako pridobili možnost prijave v napredni nivo iskanja na TIS na spletu, pokličite brezplačno telefonsko številko 080 30 00.

Kako se prijavim v sistem, če sem naročnik na TIS na DVD-ju?

Naročniki na TIS na DVD-ju ob prvi prijavi aktivirate serijsko številko. V polje 'Serijska številka' vnesete serijsko številko, ki jo najdete na hrbtni strani ovitka TIS-a na DVD-ju. Pritisnite na gumb Prijava in sledite navodilom v obrazcu. Po tem, ko ste ustvarili svoje uporabniško ime in geslo, za prijavo v sistem uporabljate ta dva podatka.

Kako objaviti podatke o svojem podjetju v Rumenih straneh

Podatke lahko pošljejo stranke po posebnem obrazcu ali pa jih sporočijo na brezplačen telefon: 080 30 00. Poskrbeli bomo, da bo stranke obiskal naš zastopnik, ki vam bo podrobno predstavil različne možnosti oglaševanja. Lahko pa nam posredujete svoje zahteve tudi po e-pošti (oglasi@tsmedia.si).

Kako se odjaviti od TIS na spletu

Odjavo lahko izvedete elektronsko na naslov info@tsmedia.si – s pripisom, »Odjava od naročnine TIS« ali pisno po pošti na naslov podjetja TSmedia, d.o.o. Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, najmanj 30 dni pred iztekom naročila.